Ürün Çeşitleri

Özel Kayseri  Mantısı - 400 Gr
Özel Kayseri Mantısı - 400 Gr
400 Gr X 12 Adet = 4.8 Kg +4 °C / -18 °C
Özel Kayseri Mantısı - 1.5 Kg / 2.5 Kg
Özel Kayseri Mantısı - 1.5 Kg / 2.5 Kg
1.5 Kg X 12 Adet = 18 Kg
2.5 Kg x 8 Adet = 20 Kg
+4 °C / -18 °C
Özel Kayseri Mantısı - 3 Kg
Özel Kayseri Mantısı - 3 Kg
3 Kg X 6 Adet = 18 Kg -18 °C
100 Gram'daki Enerji ve Besin Öğeleri
Enerji Protein Yağ Karbonhidrat
227.51 kcal 10.41 g 5.85 g 39.88 g
İçindekiler: Dana kıyma, un, su, tuz, yumurta, soğan, baharat

 

Pişirme Önerisi

400 gr mantı için 2 lt suya biraz tuz ve sıvı yağ atılarak kaynatılır kaynamakta olan suya mantı atılır.Donuk olan mantı 10 dakika, Taze mantı 15 dakika kısık ateşte pişirilerek ocak kapatılır..Mantılar tencerenin içinde 1-2 dakika bekletilir ve tencere tabanına çöktükten sonra süzülür ve servise hazır hale getirilir.İsteğe bağlı olarak sarımsaklı yoğurt, sumak, pul biber ve nane eklenerek   tereyağlı sosla servis edilir.

Önemli Bilgi

Taze Mantı: +4°C muhafazalı ürünlerimiz koruyucu atmosferde ambalajlanmıştır. Vakum ambalaj bozulmadığı sürece ürünün ömrü 90 gündür. Ambalaj açıldıktan sonra 5 gün içerisinde tüketilmelidir.

Donuk Mantı: Ürünlerimiz -40 derecede şoklanır ve -18 derecede muhafaza edilir. Soğuk zincir kırılmadan -18 derecede araçlarımızla firmamız tarafından müşterilere sevk edilir.

Ürünlerimizin sağlıklı saklanması için  dondurucu da -18 derecede muhafaza etmelidir. bu şartlar sağlandığında ürünlerimizin dayanma süresi üretim tarihinden itibaren 12 aydır.